Hançerli'den teşekkür ziyaretleri

Hançerli'den teşekkür ziyaretleri

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli ile birlikte mahalleleri dolaşarak Karataylılara teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Karatay İlçe Teşkilat yönetimi ile beraber Yarma, Ovakavağı ve İsmil mahallelerinde halkla bir araya gelen Başkan Mehmet Hançerli ve AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli 1 Kasım seçimlerinde Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Konya’nın ve Karatay’ın 1 Kasım seçimlerinde katkısının ortada olduğunu hatırlatan Hançerli, Karatay’da fevkalade yüksek bir oy oranı ile % 85.7 oy alındığını söyledi. Başkan Hançerli yerel yönetimlerin üzerine düşeni ziyadesiyle yerine getirmenin gayreti içerisinde olduğunu söyleyerek, alınan yüksek orandaki oyların hizmetin çoğalmasına katkı sağladığını belirtti. Karatay’ın yeni bağlanan mahallelerinin hizmeti ziyadesiyle almış durumda olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, bundan sonrada hizmet almaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Ardından söz alan AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Karatay'da sevgi, birlik ve beraberlik ile dayanışmanın olduğunu vurgulayarak bu beraberliği Karatay'ın her yerinde görmenin mümkün olduğunu söyledi. 1 Kasım seçimlerini kazanmanın önemine değinen Kaleli, "Ülkemiz için önemli, istikrarın devamı için çok önemli ve özellikle Sayın Başbakanımız için çok daha önemli ve özeldi"        diyerek verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Mehmet Hançerli ve AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli Yarma, Ovakavağı ve İsmil mahallelerine yapılan teşekkür ziyaretinde esnafları da tek tek dolaşarak halkın dilek ve temennilerini dinledi.