Hançerli’den Kadın Kolları'na Ziyaret

Hançerli’den Kadın Kolları'na Ziyaret

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Bayan Meclis Üyeleriyle birlikte AK Parti İl Kadın Kolları yönetim toplantısına katıldı.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, genel seçimlerin yaklaşmasıyla AK Parti İl Kadın Kolları'nın güzel hizmetler sergileyeceğini ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi. Karatay Belediye’sinin ilçeye kazandırmış olduğu hizmetler ve kazandıracağı projelerden bahseden Hançerli, yaklaşan genel seçimlerin AK Parti açısından Türkiye genelinde anayasayı değiştirecek bir çoğunluğun elde edilmesinin şart olduğunu söyleyerek bu konuda bayanlara büyük görevler düştüğünün altını çizdi. İl Kadın Kollarının gösterdiği özverili çalışmaların Karatay Belediyesi'ne büyük destek olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, kadınların toplumun her kesiminde görev almasının önemine değindi. AK Parti siyasetiyle kadınların yükselen bir değer olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi olarak hem belediye meclisi hem de belediye encümeninde bayanlara yer verdiklerini bayanların siyasette aktif rol almalarının destekleyicisi olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu ise konuşmasında, Başkan Hançerli ve Belediye Meclis Üyelerine kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.