Hançerli'den Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerine ziyaret

Hançerli'den Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerine ziyaret

Karatay Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerine yeni eğitim - öğretim yılı dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  Ziyarete; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve eşi Neriman Hançerli, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Fatma Zehra Erdoğan ve Kent Konseyi Meclis üyeleri katıldı.  Ziyaret çerçevesinde Karatay Halk Eğitim Merkezi, Hamzaoğlu Kız Kur'an Kursu ve Mevlana Sanat Merkezi gezildi. Kent Konseyi Meclisi tarafından incelenen kursiyerlerin eserleri beğeni aldı.

BU ESERLER YÜREKTEN GELİYOR

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Halk Eğitim Merkezlerine gerçekleştirdiği ziyarette, sosyal belediyecilik anlayışının bu tür hizmetlerle daha fazla varlık gösterdiğine dikkat çekti. Karatay Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Fatma Zehra Erdoğan ise kursiyerlere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, 'bu eserler sadece el becerisi değildir. Hepsi yürekten geliyor ve aşkla yapılıyor. Öğretmen ve kursiyerlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz' dedi.  Ziyaret Karatay Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin judo gösterisi ile son buldu. Öğrencilerin gösteri sonunda Türk bayrağı açması büyük alkış aldı. Haber Merkezi