HANÇERLİ:  KARATAY'DA MEVSİMLİK İŞÇİLER ÇIKARILMA KORKUSU YAŞAMAYACAK

HANÇERLİ: KARATAY'DA MEVSİMLİK İŞÇİLER ÇIKARILMA KORKUSU YAŞAMAYACAK

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, sabahın erken saatlerinde mesai öncesi belediye personeli ile bayramlaştı.

Bayramlaşmada mevsimlik işçilere müjde veren Hançerli, Karatay'da mevsimlik işçiler artık çıkarılma korkusu yaşamayacaklar diyerek sözleşme ihalelerinin bir yıla çıkarıldığını söyledi. 

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri, Park Bahçeler Müdürlüğü fidanlığı ve Belediye Hizmet Binasında sabahın erken saatlerinde belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. Belediye çalışmalarıyla ilgi açıklamalarda bulunan Başkan Hançerli, Karatay'da hizmet alanının 4 buçuk kat arttığını ifade ederek 90 km lik uzaklığa hizmet götürdüklerini söyledi. Önceleri 53 mahalleye hizmet ederken şimdilerde 82 mahalleye hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Hançerli, bayram öncesinde alınan önlemler ve bayram süresince yapılan çalışmaları değerlendirerek yapılan çalışmalarda özverileriyle çalışan ve emeği geçen personeline teşekkür etti. Biz Karatay'ın hizmetkarlarıyız diyen Hançerli, amaçlarının vatandaşın işini kolaylaştırmak olduğunu kaydederek belediyelerin her kesime hitap etiğini dile getirdi. 

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, kendi yağıyla kavrulan yegane belediyelerden biri olduğunu belirtirken Ramazan-ı Şerifi iyi geçirdiklerini ve bir problem yaşamadıklarını sözlerine ekledi. Başkan Hançerli konuşmasının ardından çalışanlarla tek tek tokalaşarak bayramlaştı.