Hançerli: Karatay bölgesi her seçim bizi ödüllendirdi

Hançerli: Karatay bölgesi her seçim bizi ödüllendirdi

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, (TUSKAD) Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği’ne konuk oldu.

 

Belediyelerin her biriminde çalıştığını ifade eden Hançerli, “Karatay’a hizmet etmekten mutluyum. Vatandaşımız her seçim bir öncekinden daha fazla oy vererek bizi ödüllendirdi” dedi.

Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği  (TUSKAD)  tarafından iki haftada bir düzenlenen tecrübe paylaşım programına bu hafta Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuk oldu. Yaklaşık 30 yıllık bir belediye geçmişi olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, “Karatay bölgemizde vatandaşımıza elimizden geldiğince yardımcı olduk. Düğünlerine, cenazelerine katılarak acılarını ve mutluluklarını paylaştık. Ben değil biz olarak hareket ettik. Halkımızda bize her seçimde bir önceki seçimden daha fazla oy vererek ödüllendirdi.” dedi.

Yeni yasa ile birlikte birçok köyün mahalleye çevrilerek ilçelere ve büyükşehire bağlandığını ifade eden Hançerli, “Büyük bir sorumluluğun altına girdik. Çevremizdeki köyler mahalle oldu ve bizim ilçelere bağlandı. Meram, Karatay ve Selçuklu’nun sınırları da bir hayli genişlemiş oldu. Büyükşehir yasasının ardından bizlere bağlanan yani kapanan belediyelerin borçlarını da bizler ödedik. Her mahalleye eşit şekilde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Karatay gün geçtikçe gelişen ve modernleşen bir ilçe haline geldi. Birçok bölge değer kazandı ve kazanmaya da devam ediyor.” İfadelerini kullandı. Programın ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.