Hançerli hobi bahçelerini yerinde inceledi

Hançerli hobi bahçelerini yerinde inceledi

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yapımı tamamlanan Saraçoğlu hobi bahçelerini yerinde inceledi.

Saraçoğlu Mahallesinde bulunan 140.000 m² alan üzerine kurulan Saraçoğlu Hobi Bahçelerini yerinde inceleyen Başkan Hançerli; Ereğli Çevreyolu üzerinde bulunan hobi bahçelerinin yeni yeri olan Saraçoğlu Mahallesine taşınma çalışmalarının tamamladığını söyledi.

Yapılan incelemede konuşan Başkan Hançerli, 431 adet parselin sahiplerini bulduğunu ve hemşerilerimiz tarafından toprağının işlenmeye ve ekim işlerinin yapılmaya başlandığını belirtti. Saraçoğlu Hobi Bahçelerinin 140.000 m² alana sahip olduğunu belirten Başkan Hançerli; hobi bahçelerinin önünde yer alan 75.000 m² ağaçlandırma sahası ile birlikte toplamda 215.000 m²'lik bir alana sahip olan bu yeni hobi bahçesinin Karatay'ın akciğeri konumunda olduğunu söyledi. Parseller ile alakalı her türlü çalışmaların tamamlandığını da dile getiren Başkan Hançerli; alt yapı çalışmalarının hemen ardından asfaltlama çalışmalarına geçileceğini belirtti.

Sosyal alanlar ve ortak kullanım alanları ile birlikte en kısa zamanda kullanıma açılacağını sözlerine ekleyen Başkan Hançerli; bu yeni hobi bahçesinin hemşerilerimize ve Karatay'a hayırlı olmasını diledi.