Hançerli " hizmet özveri ister”

Hançerli " hizmet özveri ister”

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun ve Mahalle Muhtarları ile eşlerinin hazır bulunduğu iftar yemeğinde bir araya gelerek "Hizmet özveri ister. Hep birlikte Karatay'a hizmet edeceğiz." dedi.

Belediye Hizmet Binasında düzenlenen iftar yemeğinde ilk olarak söz alan Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun, aileleri ile birlikte kendilerini davet eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ ye teşekkür etti. Ardından konuşmalarını yapan  Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'a en iyi hizmeti vermek amacı ile ilçedeki tüm muhtarlar ile devamlı işbirliği içerisinde olduklarını söyledi. 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile mevcut mahalle sayısının  25 köy ve 4 Beldenin mahalle olarak katılmasıyla 82’ye ulaştığını kaydeden Hançerli, hizmet alanının 86 km’lik bir alana yayıldığını söyledi ve yeni bağlanan mahallelere yapılan hizmetin Karatay’ın merkez mahallelerine yapılan hizmetten farksız olduğunu vurguladı. Yerinde çözüm noktasında birçok belediyeden önde olduklarını dile getiren Mehmet Hançerli; geçtiğimiz günlerde Karatay Belediyesini ziyaret eden Başbakan Prof Dr. Ahmet Davutoğlu ile de birçok konuyu paylaştıklarını ve taşraya ilk giren ve taşradan yine ilk çıkacak olan Belediye olduklarının altını çizdiklerini sözlerine ekledi. Başkan Hançerli “ Kamu binalarının tamir ve restorasyonunun birinci bölümünü bitirdik. Şimdi ikinci bölümünü yapıyoruz. Pazar yerlerinin ikisi hazır, devam edecek. Şehir merkezinde ki çalışmalarımız hız kesmiyor. Ramazan ayında asfalt döken çalışan bir belediye ramazandan sonra daha da hızlanır, hizmeti bir kat daha artırır. Hepimizin amacı aynı; Karatay’a Mevlana Hazretlerinin diyarına hizmet etmek. Karatay kelime anlamı olarak ‘Güçlü Yoldaş, Güvenilir Arkadaş’ demek. Güçlü yoldaşların, arkadaşların bulunduğu ilçeye hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Değişim süreci içerisindeki Karatay’ı, daha modern bir ilçe haline getirmek için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmelidir diyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, iş makineleri, hizmet araçları ve imkanları olan bir belediye olduklarını sözlerine ekleyerek katılımlarından dolayı mahalle muhtarları ve ailelerine teşekkür etti.