Hançerli Altınekinliler toplantısına katıldı

Hançerli Altınekinliler toplantısına katıldı

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlemiş olduğu Mart ayı toplantısına katıldı.

141 öğrenciye burs imkanı sağlayan ve geleceğin inşasına katkıda bulunan Altınekinliler Dernek Başkanı Veli Tekelioğlu ve dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli;  Karatay Belediyesi olarak kendilerinin de gençlik için yatırımlara devam ettiklerini vurguladı. Başkan Hançerli, Karatay Gençlik Merkezinin ve Karatay Gençlik Meclisinin çalışmalarının devam ettiğini belirterek çeşitli konferanslar ve sosyal aktivitelerle gençlere yönelik projelerin devam edeceğinin altını çizdi. Başkan Hançerli "Üniversiteyi bir şekilde bitirebilirsiniz ama üniversiteyi bitirdikten sonra insanın çizeceği yol çok önemlidir. Öncelikle kişi kendini yetiştirmeli, diplomanın hakkını vermeli ve iyi bir çevre edinmelidir. Diplomayı alıp eve götürmekle iş bitmiyor. Öncelikle en iyi şekilde yetişmek, bunu yabancı dille taçlandırmak, biraz daha kariyer yapmak, hatta sivil toplum kuruluşlarına üye olmak gerekiyor. " dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Altınekin'in coğrafi koşullarından dolayı daha çok tarım ve hayvancılık ile anıldığını dile getirerek artık farklı alanlarda daha fazla Altınekinli hemşehrimizin yer aldığını ve bu sayının günden güne artacağına inandığını vurguladı. Başkan Hançerli; Konya'da borcu olmayan veya borcunu yapılandırmış iki belediyenin Altınekin Belediyesi ve Karatay Belediyesi olduğunun altını çizerek birlik ve beraberliğin artması için düzenlenen bu tip programların devam etmesi temennisini sözlerine ekledi.