Hama makine dünyaya açılıyor

Hama makine dünyaya açılıyor

Konya’da iş ve tarım makinelerinde uluslararası bazı markaların distribütörlüğünü yapan Hama makine yeni ürünleriyle geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor.

Hama Makina Loder grubuyla büyürken, KAFFA tarım Makinaları ile de Global pazarda tedarikçi olmayı hedefliyor.  

hama-makine--(4).jpeg

HAMA Makina Genel Müdürü Aziz Öz, şirketin kuruluşundan bu güne kadar geçen süredeki işleyişini anlatarak gelecekteki yapılacak projelere değindi. Kurulduğu günden bu yana kendini yenileyerek üretime devam eden Hama Makine’nin hedefleri arasında ise ‘Konya’nın yükselen yıldızı’ olmayı hedefliyor.  Genel Müdür  ve Şirket Kurucularından  olan Aziz Öz  sektördeki kompakt  makine açığını  gidermeyi  hedeflediklerinden bahsederek,  Hama Makine olarak oluşturduğumuz yeniliklerle Ankara’da da büyümeyi hedefliyoruz. Kendimize güvenerek çıktığımız bu yolda Türkiye’nin önemli bir firması haline gelmeyi düşünüyoruz. Özellikle Konya’da yaptığımız işler ve makinelerimizin kalitesi tüm türkiye’ye yayılmış durumda. Yeniden bu iş aşkıyla tüm Türkiye’de büyümeyi başaracağız ve çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

hama-makine--(5).jpeg

Sadece mevcut ürünlerle hizmet vermeyen Hama Makine, Teleskobik  Yükleyici  -forklift - Hayvancılık alanında  Yem Karma Makinaları ve  Katı gübre  Römorku gibi  ayriyeten Belediyecilik, Ormancılık, Hurdacılık, Atık kâğıt ve Katı atık yüklemede   birçok devlet ve özel   kurumlara    geniş ataçman  seçeneği ile hizmet  vermeye de devam ediyor.

 

hama-makine--(3).jpeg

2017 ÇİFTÇİYE YARAYACAK

2018 yılının çiftçinin yılı olacağına değinen Öz, “Çiftçinin bereketlenmesiyle birlikte tarım makinelerine olan ihtiyaçlar da artmış oluyor. Çiftçinin bereketli bir sezon geçirmesi bizim için de hareketlilik getiriyor. Bu yıl çiftçilerimizden beklentimiz büyük. Bizlerde Hama Makine olarak çiftçimize ve Konya’mıza gereken her desteği sağlayacağız” şeklinde konuştu.

hama-makine--(5).jpeg

YENİ ÇALIŞMALAR GELİYOR

Son olarak Hama Makinenin ticareti hakkında bilgi veren Aziz Öz, “Makinalarımız ithal olarak geliyor.  Bu üretimlerin içerisinde traktör, iş makinası ve lastikli yükleyici dediğimiz şuanda da bizim Türkiye’ye getirttiğimiz makinalar mevcut. Bayilik noktasında 3-4 tane bayiliğimiz oldu” dedi. Ahmet Ünver – Memleket