Hallaçlı Kültür Merkezi Açıldı

Hallaçlı Kültür Merkezi Açıldı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan Hallaçlı Kültür Merkezinin açılışı yapıldı.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan Hallaçlı Kültür Merkezinin açılışı yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yapılan açılışta konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, kültür merkezlerinin sadece düğünlerde ve cenazelerde kullanılmaması gerektiğini belirtti.

Çevre ve taşra mahallelerdeki sıkıntıları 5 senede çalışarak çözeceklerini ifade eden Duruay, kültür merkezinin yapımında emeği geçen personele teşekkür etti.

Duruay, "Kültür merkezlerinin sadece cenaze ve düğünlerde kullanılmasına karşıyım. Bacılarımıza, amcalarımıza, genç kardeşlerimize, istedikleri ne varsa o şekilde biz kurs açalım. Kültür merkezlerinin içine insan nefesi girsin. Ayda bir kere kullanmayalım, boş bırakmayalım" diye konuştu.

Açılıştan duyduğu mutluluğu ifade eden eski Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ise yapılan hizmetin insanlar için her zaman önemli olduğunu belirterek, "Ne yaparsanız yapın, her şey insanlara layıktır. Allah bu insanları yarattıklarının en düsturu olarak yaratmıştır. Dolayısıyla bizler görev yaptığımız sürece her vatandaşımıza, her insanımıza hizmet etmek durumundayız" dedi.

Konuşmaların ardından merkezin açılış kurdelesi kesilerek, davetlilere Gölbaşı Belediyesi tarafından yemek ikramı yapıldı.

Açılışa Başbakan Danışmanı ve AK Parti milletvekili adayı Ertan Aydın, CHP Ankara milletvekili ve adayı Aylin Nazlıaka, Emre Doğan, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Ümit Atak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı