Halkapınar’da seçim çalışmaları sürdürdü

Halkapınar’da seçim çalışmaları sürdürdü

Milliyetçi Hareket Partisi Konya 25. dönem Milletvekili Adayı Hüseyin Oprukçu Halkapınar İlçesinde Protokol, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimiler için çalışmalarını sıklaştıran MHP Konya 25. dönem Milletvekili Adayı Hüseyin Oprukçu, Halkapınar İlçesinde vatandaş ve Esnafları ziyaret etti.

Daha sonra ise Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Oprukçu, Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey’i, Halkapınar Belediye Başkanlığına, Halkapınar Emniyet Müdürlüğü’ne ve Kamu kurum ve kuruluşlarına da ziyaretlerde bulundu

Halkapınar’lılar sevgi gösterilerinde bulundular. Halkapınar’lılar “Hüseyin Oprukçu’nun Belediye Başkanlığı döneminde ki yapılamaz denilenleri yapmasını, imkânsız denilenleri başarmasını takdirle karşılıyoruz. Biz onu Şehr-i emin olarak çok sevdik ve artık mecliste de görmek istiyoruz. Bunun için gerekeni 7’den 70’e yapacağız. Konya’yı ve bizleri temsil etme noktasında samimiyetine inanıyor ve kendisine başarılar diliyoruz” dediler..

Halkapınar İlçesinde vatandaş, esnafların sorunlarını dinleyen MHP Konya Milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu; 7 Haziran seçiminde halkın teveccühünü alarak seçildiği takdirde Lider ve büyük Türkiye’nin imarında var gücüyle çalışacağını ve Konya’nında ise sözde değil, icraatla dünya kenti olması için çalışacağının sözünü Halkapınarlılara verdi.