Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

Azerbaycan Turizm Temsilciliği Türkiye Yönetici Direktörü Çakmak:- "16 Nisan’da Azerbaycan Türkiye Turizm Temsilciliği olarak 'evet diyor, tüm Azerbaycan kökenli Türk vatandaşlarını 'evet' demeye çağırıyorum"

İSTANBUL (AA) - Azerbaycan Turizm Temsilciliği Türkiye Yönetici Direktörü Nurlana Çakmak, 16 Nisan’daki halk oylamasında Azerbaycan Türkiye Turizm Temsilciliği olarak "evet" dediklerini belirterek, tüm Azerbaycan kökenli Türk vatandaşlarını da "evet" demeye çağırdı.

Çakmak, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin güçlenip yükselişini, kardeş Azerbaycan olarak yürekten destekliklerini ifade etti.

Son 10 yıldır önüne çıkan engelleri birer birer yıkıp geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve arkasındaki Türk halkının tüm Türk dünyasına gurur yaşattığını anlatan Çakmak, şunları kaydetti:

"15 Temmuz’da liderine bu denli inanan yaşlı, çocuk, genç sokaklara dökülerek ülkesine tuzak kuranları dakikalar içinde nasıl bertaraf ettiğini tüm dünyaya göstermiştir. Ben inanıyorum ki aynı ruh referandumda da tekrarlanacaktır. Bundan dolayı 16 Nisan’da Azerbaycan Türkiye Turizm Temsilciliği olarak 'evet' diyor, tüm Azerbaycan kökenli Türk vatandaşlarını 'evet' demeye çağırıyorum. Bu referandum normal bir 'evet'ten çok, Türkiye’nin ve Türk dünyasının önlenemez yükselişinin mührü olacaktır. Yaşaşın güçlü Türkiye, yaşasın Cumhurbaşkanımız ve onun yol arkadaşları. Yaşasın Türk dünyası."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :