Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

Eski TBMM Başkanı Şahin:- "Biz sizlerin, memleketimizin aleyhine olacak, vatanımızı sıkıntıya sokacak hiçbir öneri ile milletimizin karşısına gelmedik, gelmeyiz"

KARABÜK (AA) - Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, halk oylamasına ilişkin, "Biz sizlerin, memleketimizin aleyhine olacak, vatanımızı sıkıntıya sokacak hiçbir öneri ile milletimizin karşısına gelmedik, gelmeyiz." dedi.

Karabük'ün Ovacık ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, 16 Nisan’da vatandaşların önüne getirilecek olan anayasa değişikliğinin Türkiye'nin daha hızlı koşması, istikrar ile sorunlarını daha çabuk çözebilmesi için hazırlanmış bir anayasa değişikliği olduğunu söyledi.

Bu anayasa değişikliğini AK Parti olarak tek başlarına vatandaşın önüne getirmediklerini anlatan Şahin, şunları kaydetti:

"18 maddelik anayasa değişikliğini AK Parti'li hukukçular olarak tek başımıza biz hazırlamadık. Türkiye'nin böyle bir yeni sisteme geçmesinin gerekli olduğunu düşünen Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ile birlikte ve hatta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları ve desteği ile birlikte hazırladık bu anayasa değişikliğini. Biz sizlerin, memleketimizin aleyhine olacak, vatanımızı sıkıntıya sokacak hiçbir öneri ile milletimizin karşısına gelmedik, gelmeyiz de. Milliyetçi Hareket Partili, Büyük Birlik Partili arkadaşlarımız, kardeşlerimiz de gelmez."

Konuşmasının ardından vatandaşların istekleriyle tek tek ilgilenen Şahin, ilçeye bağlı Ahmetler, Soğanlı, Belen, Kışla Pazarı, Alınca köylerine giderek köylülerle bir araya geldi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :