Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kent merkezinde ve merkeze bağlı köylerde halk oylaması çalışması yürüttü.Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kent merkezinde ve merkeze bağlı köylerde halk oylaması çalışması yürüttü.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, katıldıkları ziyaretlerde vatandaşlara 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının ülke için neden önemli olduğunu, mevcut sistemdeki sıkıntıları anlattıklarını belirtti.

Geçmiş yıllarda darbeler, acılar, koalisyonlar, kaoslar ve çekişmelerle vakit kaybedildiğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"MHP’li CHP’li bütün siyasi parti görüşündeki kardeşlerime her gittiğimiz yerde sesleniyoruz. Bu bir memleket meselesidir. Hizmetin partisi olmaz. Hepimiz istiyoruz ki Türkiye daha iyi bir noktaya gelsin, 16 Nisan’da biz işimize daha güçlü bir şekilde devam edelim. Kırşehir için bir çok projemiz var, sizler bunları biliyorsunuz. Onları daha hızlı hayata geçirelim. Seçim yapmaktan yorulduk. Artık seçim yapan, seçim doğuran bir sistemle değil, istikrarlı bir şekilde çalışan bir sisteme geçmek Türkiye için kaçınılmaz ve zaruridir. Halkın iradesinin daha da güçlendiği, meclisteki milletin temsilcisinin daha da güçlendiği bir sisteme hep birlikte 16 Nisan'da onay vereceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :