Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş: - "16 Nisan tarihi bir fırsat, daha umutlu, daha huzurlu ve geleceğe daha aydınlık bir şekilde bakılabilmesi için 16 Nisan'da vereceğimiz karar çok önemli"

YOZGAT (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, vesayet düzeninin son bulması için 16 Nisan'daki halk oylamasının hayati önem taşıdığını belirterek, "16 Nisan tarihi bir fırsat, daha umutlu, daha huzurlu ve geleceğe daha aydınlık bir şekilde bakılabilmesi için 16 Nisan'da vereceğimiz karar çok önemli." dedi.

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine gelen Elitaş, Boğazlıyan Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkan Hamdi Erdal ile bir süre görüştü.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Elitaş, 16 Nisan'daki halk oylamasının hayati önem taşıdığını ifade ederek, şunları söyledi:

"İçinden geçtiğimiz süreç, Türkiye'nin maruz kaldığı saldırılar, bunlara karşı güçlü bir icra makamı hükümet sistemi gerektiriyor. Vesayet düzeni son bulsun, artık darbeler, cuntalar, vesayet odakları olmasın diye bir sistem değişikliğine gidiyoruz. 16 Nisan tarihi bir fırsat, daha umutlu, daha huzurlu ve geleceğe daha aydınlık bir şekilde bakılabilmesi için 16 Nisan'da vereceğimiz karar çok önemli."

Elitaş ve beraberindekiler, ilçede esnafı ziyaret ederek, halk oylamasıyla ilgili bilgi verdi.

Elitaş'a AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu ile partililer eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :