Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, halk oylaması çalışmaları kapsamında Akçakent ilçesini ziyaret etti.Akçakent'te pazar...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, halk oylaması çalışmaları kapsamında Akçakent ilçesini ziyaret etti.

Akçakent'te pazar yerinde bulunan esnafları ziyaret eden Çetinkaya, burada halk oylamasının önemini ve yeni sistemle hangi değişiklikler yapılacağını anlattı.

Türkiye'de 15 Temmuz birlik ve beraberlik ruhunun devam etmesi gerektiğini ve ülkenin güçlenmesini istemeyen gruplara en güzel cevabın 16 Nisan halk oylamasında verileceğini dile getiren Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Çift başlılık ile ülkede her gün farklı bir sorun farklı bir olumsuzlukla karşılaşılabilir. Bizler çift başlılık olmadan, doğrudan milletin seçtiği isimlerin idaresi olsun, milletin kararı uygulansın istiyoruz. 18 yaşındaki gençlerimiz oy verdiği gibi siyasette yapsın istiyoruz. Ancak bazıları bu duruma 'hayır' diyor. Dünya değişmekte, Türkiye de değişmeli, güçlenmeli, ilerlemelidir. Artık Türkiye'nin önü açılmalı ve kendi kararını kendisi vermeli, milletin kararı gerçek irade olmalıdır. Daha güçlü hükumetler daha güçlü irade olmalıdır."

Çetinkaya'ya, ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ve Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :