Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

Bursa'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan standı ziyaret eden vatandaşlara "evet" şeklinde kına yakılıyor

BURSA (AA) - AK Parti Bursa Kadın Kolları tarafından halk oylaması çalışmaları kapsamında kurulan standı ziyaret edenlere "evet" şeklinde kına yakılıyor.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan standa gelenlere, anayasa değişikliğinin gerekliliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anlatılıyor. Burada, isteyenlerin bileklerine Hint kınasıyla "evet" kelimesi işleniyor.

Standı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, gazetecilere yaptığı açıklamada, günlerdir süren saha çalışmalarında vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.

Halkın, partilerine karşı güveninin 16 Nisan'da sandıklara yansıyacağına inandığını dile getiren Torun, şöyle konuştu:

"Bu ülkenin yönetiminde millet iradesinin söz sahibi olması için yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalarımızı taçlandıracak bir sürecin arefesindeyiz. İnşallah her zaman istediğimiz gibi halkın iradesi son sözü söyleyecek ve kararı millet verecektir. Bize düşen insanlarımızla buluşup, sistem değişikliğinin gerekliliğini anlatmaktır ve böyle de yapıyoruz. Ülkesinin geleceği için yapabileceği fedakarlıkları defalarca gösteren aziz milletimiz, inanıyoruz ki 16 Nisan'da da daha güçlü bir Türkiye için 'evet' diyecektir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :