Halk otobüslerinde vatandaşların sıkıntılarını dinliyorlar

Halk otobüslerinde vatandaşların sıkıntılarını dinliyorlar

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 10 kişilik ekiple halk otobüslerine binerek vatandaşların sıkıntılarını dinledi- Türkmenoğlu:- "Seçmenle bulaşabilecek en stratejik yerlerin, otobüsler olduğunu belirledik. Burada engelliden tutun da toplumun he

VAN (AA) - AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 10 kişilik ekiple halk otobüslerine binerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

24 Haziran seçimleri öncesi başlatılan çalışmaları aralıksız sürdüren AK Parti İl Teşkilatı, çalışmalara yeni bir boyut getirdi.

İl Başkanı Türkmenoğlu ve beraberindeki 10 kişilik ekip, duraklarda rastgele bindikleri halk otobüslerinde vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Kente yapılan kamu yatırımları ve hizmetleri da anlatarak vatandaşlarla sohbet eden Türkmenoğlu, yaptığı açıklamada, halk otobüslerindeki uygulamayı sürdürerek vatandaşın talep ve şikayetlerini rapor haline getireceklerini söyledi.

Türkmenoğlu, vatandaşın nabzını tutmak için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini, seçmenle halk otobüslerinde buluştuklarını ifade etti.

Belediye, halk otobüsleri ve şehir içi minibüsleri gibi toplu taşıma araçlarında seyahat eden vatandaşların kalbine dokunarak problemlerini dinlediklerini belirten Türkmenoğlu, AK Parti ve hükümetin politikalarını da vatandaşla konuşma fırsatı bulduklarını anlattı.

Her birinin farklı bir dünyası olan toplu taşıma araçlarındaki seçmenle buluşmanın teşkilatlarının politikalarında yeni bir ufuk açtığını belirten Türkmenoğlu, şöyle devam etti:

"(Gidemediğin yer senin değildir) misali seçmenle bulaşabilecek en stratejik yerlerin otobüsler olduğunu belirledik. Burada engelliden tutun da toplumun her kesiminden insanla buluşuyoruz. Bunun yanında toplu taşıma araçlarının insan üzerinde bıraktığı etkileri ve hükümetimizin yaptığı çalışmaların ne kadar önemli olduğunu biz kez daha görme fırsatı yakaladık."

Türkmenoğlu, vatandaşların ilettiği şikayet ve talepleri çözmek için harekete geçtiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Onların sıkıntılarını dinliyor olmamızın verdiği mutluluk, gözlerinden okunuyor. İnsanlara dokunma ve gönüllerine girmenin en güzel yollarından biri de budur. Anında pratik çözümler üretmektir. Zaten siyasetçi çözüm üretmek için vardır. Bunu her yerde, her noktada icra etmeye çalışıyoruz. Şu an beş ayrı güzergahta yönetim kurulu arkadaşlarımız çalışmalarını otobüslerde yürütüyor. İlerleyen günlerde bu çalışmayı farklı bir boyuta getirmeyi planlıyoruz. Amacımız hizmet anlamında eksik gördüğümüz durumları tespit etmektir. İnşallah bunların teşhisini koyduktan sonra tedavisini de birlikte gerçekleştireceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :