Halil Fidan'ın hayatını kaybetmesi

Halil Fidan'ın hayatını kaybetmesi

Antalyaspor, Neftçi Bakü hazırlık maçı öncesi sahaya siyah tişört ve "Kalbimizdesin Halil Fidan" pankartıyla girdi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor'un altyapı futbol takımı oyuncusu Halil Fidan'ın yaşamını yitirmesine ilişkin, "Maç öncesinde tüm takım oyuncularımız, siyah tişört ile sahaya çıktılar. Onun daima kalplerimizde yaşadığını paylaştılar" dedi.

Gencer, Afyonkarahisar Arena Stadı'nda düzenlenen Neftçi Bakü-Antalyaspor hazırlık maçında, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendileri için çok acı bir gün olduğunu belirtti.

Fidan'ın gece yarısı hayatını kaybettiğini dile getiren Gencer, "Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Sabah saat 09.00'da takım arkadaşlarıyla defnettik, ebediyete uğurladık. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. Bugün de burada özel maçımız var. Maç öncesi de tüm takım oyuncularımız, siyah tişört ile sahaya çıktılar. Onun daima kalplerinde olduklarını paylaştılar. Bütün Antalya ve futbol camiasının başı sağolsun" dedi.

Antalya'da 22 Temmuz'da Meltem Bulvarı'nda otobüsten indikten sonra fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Halil, yoğun bakım ünitesinde 9 gün süren yaşam savaşını kaybetmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı