Halfeti'de metruk evde bulunan 2 ceset

Halfeti'de metruk evde bulunan 2 ceset

Motosikletli gezginlerden Engin Öksüz'ün cenazesi İstanbul'a getirildi

İSTANBUL (AA) - Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde ölü bulunan motosikletli gezginlerden Engin Öksüz'ün cenazesi İstanbul'a getirildi.

Sosyal medya vasıtasıyla organize olan motorcular kulübü üyeleri, Kavacık'ta motosikletleriyle toplandı. Kortej oluşturarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden motosikletli grup, Öksüz'ün cenazesini alarak, baba ocağına götürdü. 

Çok üzgün oldukları gözlenen gruptakiler adına açıklama yapan Akdeniz Motorcular Kulübü'nden Murat Ülker, "İki arkadaşım Katmandu turuna çıktı ve 40 günlük turda Gürcistan, Rusya, Çin, Türkmenistan, Afganistan ve Hindistan'ı aşarak Katmandu'ya gidiyor. Ülkemde iki arkadaşımın çıktıkları Güneydoğu turunun 4. gününde ölüm haberlerinin gelmesine çok üzülüyorum. Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki, bu vahşi cinayeti işleyenler oranın halkı değildir" şeklinde konuştu. 

Engin Öksüz'ün cenazesinin, Kavacık'ta cuma namazının ardından düzenlenecek törenden sonra toprağa verileceği öğrenildi. 

 

- Olay

 

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Çeken Mahallesi'nde bulunan metruk evden koku geldiğini fark eden vatandaşlar durumu polise bildirmiş, evde yapılan aramada iki kişinin cesedi bulunmuştu. Yapılan incelemede, cesetlerin Engin Öksüz ile Abdullah Türk'e ait olduğu saptanmış ve cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı