Hakkari'deki terör saldırısı

Hakkari'deki terör saldırısı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin:- "Masumların acısıyla var olan şer odaklarının kuklası teröristleri, Hakkari Şemdinli'de katlettikleri canların ahı yakacak"

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıyla ilgili, "Masumların acısıyla var olan şer odaklarının kuklası teröristleri, Hakkari Şemdinli'de katlettikleri canların ahı yakacak" dedi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şemdinli'deki terör saldırısında şehit olan askerler ve sivillere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Türkiye'nin hiçbir zaman, adı her ne olursa olsun terör örgütlerine prim vermeyeceğini ifade eden Şahin, yaşanan sorunlara karşı sağduyulu yaklaşılmasını istedi.

Terörün bu ülkede asla amacına ulaşamayacağını aktaran Şahin, "Masumların acısıyla var olan şer odaklarının kuklası teröristleri, Hakkari Şemdinli'de katlettikleri canların ahı yakacak." diye konuştu.

Hain saldırıyı nefretle kınayan Şahin, Türkiye'nin bölgesinde güçlendikçe terör saldırılarının arttığına işaret etti.

Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Şahin, "Bugün yaşadığımız sorunların hepsinin üzerinden Allah'ın izniyle ve milletimizin birlik, beraberliğiyle geleceğiz. Buna inancımız tam. Halkımız 15 Temmuz gecesi bir olarak nelerin üstesinden geleceğini gösterdi. İnşallah hiçbir ayrım yapmadan halkımızla kol kola vererek terör belasından da kurtulacağız." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :