Hakkari'deki terör saldırısı

Hakkari'deki terör saldırısı

Ekonomi Bakanı Zeybekci: - "Farklı maskeler altında Türkiye'yi güçsüz düşürmeye, hakimiyetini kırmaya çalışan ve bunun için her tür hileye başvuranlar bilmelidir ki, devletimiz güçlüdür, milletimiz de birbirine kenetlenmiştir"

DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bölücü terör örgütü PKK'nın Hakkari'deki hain saldırısına ilişkin, "Farklı maskeler altında Türkiye'yi güçsüz düşürmeye, hakimiyetini kırmaya çalışan ve bunun için her tür hileye başvuranlar bilmelidir ki, devletimiz güçlüdür, milletimiz de birbirine kenetlenmiştir." dedi.

Bakan Zeybekci, yaptığı yazılı açıklamada, hain saldırısında şehit düşen askerler ile vatandaşlara rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Zeybekci, "Farklı maskeler altında Türkiye'yi güçsüz düşürmeye, hakimiyetini kırmaya çalışan ve bunun için her tür hileye başvuranlar bilmelidir ki, devletimiz güçlüdür, milletimiz de birbirine kenetlenmiştir. Bölücü terör örgütü ve uzantıları ile isabetli, kararlı ve kahramanca mücadelemiz kesintisiz sürecektir. Milletimizin birlik ve beraberliği, güvenlik güçlerimizin de kararlı mücadelesiyle, terörün kökü kazınacaktır. Buna hiçbir şüphe yoktur." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :