Hakkari'deki terör saldırısı

Hakkari'deki terör saldırısı

Vali Toprak ve beraberindekiler yaralı askerleri ziyaret etti

HAKKARİ (AA) - Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine yönelik saldırısında çıkan çatışmada yaralanan askerleri ziyaret etti.

Toprak, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutan Vekili Tümgeneral Aydoğan Aydın, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Albay Abdulaziz Tufan İltaş, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yalçın Baysal ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte dün Taşbaşı-Doğanlı Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan askerleri tedavi gördükleri devlet hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Toprak, doktorlardan sağlık durumu hakkında bilgi aldığı yaralı askerlere acil şifalar dileklerini ileterek, şehit olan askerlere ise Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine sabır diledi.

Dün, Çukurca-Hakkari Karayolu Taşbaşı-Doğanlı Bölgesi'nde, terör örgütü PKK mensupları yol kontrolü yapan askerlere uzun namlulu silahlarla saldırmış, çıkan çatışmada 8 asker şehit olmuş, 25 asker de yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :