Hakkari ve Bingöl'den Acı Haber: 2 Şehit

Hakkari ve Bingöl'den Acı Haber: 2 Şehit

Hakkari'de nöbet esnasında yıldırımın isabet ettiği 1 uzman çavuş şehit olurken, Bingöl'de de beyin kanaması geçiren asker şehit düştü.

Hakkari ve Bingöl'den 2 acı haber geldi. Hakkari'den 35 kilometre mesafede bulunan Meskan Dağı askeri üst bölgede yoğun yağışlar sonrası yıldırımın askeri noktaya düşmesi sonucu 1 uzman çavuşun şehit olduğu belirtildi. Öte yandan Bingöl'de de beyin kanaması geçiren asker şehit düştü.

ÖNCE VAN'A, ARDINDAN MEMLEKETİNE GÖNDERİLECEK

Henüz ismi ve memleketi öğrenilemeyen uzman çavuş için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen törenin ardından cenazesinin Van'a oradan da memleketine gönderileceği belirtildi.

GÖREVİ SIRASINDA BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Bingöl'de de görevi sırasında beyin kanaması geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komando Taburu'nda görevli Uzman Çavuş Ruhi Altuntaş (36), önceki gün görevi sırasında fenalaştı. Kaldırıldığı Bingöl Devlet Hastanesi'nde beyin kanaması geçirdiği belirlenen Altuntaş, sevk edildiği Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Altuntaş'ın cenazesinin memleketi Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.

ajanslar