Hakemlerin yeni başkanı Uğur Doğan

Hakemlerin yeni başkanı Uğur Doğan

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Konya Şube 12. Olağan Genel Kurulu Gençlik Spor il Müdürlüğü toplantı salonun ’da büyük bir katılım ile gerçekleşti.

İki liste halinde girilen 12.Olağan Genel Kurulda toplam 110 üye oy kullandı. Genel Kurula Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, taban birlikleri, spor camiası ve çok sayıda üye katıldı.  Saat 20.00’de başlayan seçim süreci birlik beraberlik mesajları verilerek gerçekleştirildi. 

hakemler-secim--(1).jpghakemler-secim--(6).jpg

 

 

Seçim 163 toplam üyenin 110’unun katılımıyla yapıldı. Eski yönetimin 3 yıllık dernek faaliyetlerini açıklaması; denetleme kurulunun raporlarını okumasıyla başlayan seçimli kongrede Divan Başkanlığını Gözlemcisi Bülent Koyuncu yaptı. TFFHGD Konya Şubesinin yeni yönetim kurulunu belirleyecek seçime çift liste halinde girildi. Mevcut başkan Yasın Şahin ile Uğur Doğan Başkanlık için yarıştılar. Geç saatlerde sona eren 12.Olağan Genel Kurulda kullanılan 110 oyun,  64’ünü alan Uğur Doğan, derneğin yeni başkanı seçilirken Mevcut başkan Yasin Şahin, 46 oy aldı. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesinin yeni Başkanı Uğur Doğan oldu. Ferit Hepokur-Memleket