Hakan Kutlu'nun Kayserispor karnesi

Hakan Kutlu'nun Kayserispor karnesi

- Kayserispor ile yollarını ayıran teknik direktör Kutlu, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı 26 resmi maçta 7 galibiyet yaşadı


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile yollarını ayıran teknik direktör Hakan Kutlu, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı 26 resmi maçta 7 galibiyet gördü.

Geçen sezon teknik direktör Tolunay Kafkas'ın istifasının ardından ligin 25. haftasında sarı-kırmızılı takımın başına geçen 44 yaşındaki teknik adam, yaklaşık 9 ay görev yaptı.

Ligde geçen sezonun bitimine 10 hafta kala sıkıntılı konumda devraldığı Kayseri temsilcisi ile çıktığı maçlarda 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puan toplayan Kutlu, takımının ligde kalmasına katkı sağladı.

Sarı-kırmızılı camia ve taraftarların sevgisini kazanan Kutlu, bu sezon ise takımıyla istediği sonuçları alamadı. Sezona sahasındaki Akhisar Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan Kutlu yönetimindeki Kayserispor, ligde 13 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 9 puan toplayarak 17. sırada kaldı.

Kayseri ekibi, Kutlu yönetiminde bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı 3 maçı da kazandı.

Kayserispor'un başında son iki sezonda lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 karşılaşmaya çıkan Kutlu, bu maçların 7'sinden galibiyet, 8'inden beraberlik, 11'inden de mağlubiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, Kutlu yönetiminde ligde 23 maçta sadece 4 kez kazandı.


- Daha önce de istifa kararı almıştı


Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda takımının Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından da istifa kararı almış, kulüp başkanı Recep Mamur ile görüşmesi sonrasında görevine devam etmişti.

Osmanlıspor maçının ardından Kutlu yönetimindeki Kayserispor, Gençlerbirliği'ne 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a 3-0 ve son olarak Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :