"Hak ettikleri cezaları almadan huzurlu uyuyamayacağız"

"Hak ettikleri cezaları almadan huzurlu uyuyamayacağız"

Ensar Vakfı Çankaya Şube Başkanı Uludağ:- "15 Temmuz darbe ve işgal girişiminde rol alan bütün unsurlar hak ettikleri cezayı almadan huzurlu uyku uyuyamayacağız"

ANKARA (AA) - Ensar Vakfı Çankaya Şube Başkanı Mustafa Uludağ, "15 Temmuz darbe ve işgal girişiminde rol alan bütün unsurlar hak ettikleri cezayı almadan huzurlu uyku uyuyamayacağız." dedi.

Uludağ, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü önünde, Ensar Vakfı Ankara Şubesi adına yaptığı basın açıklamasında, 15 Temmuz şehitlerine ve bütün şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve millete sabır, gazilere de sağlık diledi.

Darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 250 kişiden 77'sinin Akıncı Hava Üssü davasının sanıkları tarafından şehit edildiğini belirten Uludağ, "Bu davanın bir diğer özelliği de bir numaralı sanığın FETÖ terör örgütünün elebaşı olan hainin olması, firar eden Adil Öksüz'ün iki numaralı sanık olması ve birçok rütbeli askerlerin de bu davanın diğer sanıkları arasında olmasıdır. Bizler, burada milletimizin hakkını sonuna kadar savunacağımızı tekrardan vurguluyoruz." diye konuştu.

Bu davalara milletin namusu olarak baktıklarını dile getiren Uludağ, "15 Temmuz darbe ve işgal girişiminde rol alan bütün unsurlar hak ettikleri cezayı almadan huzurlu uyku uyuyamayacağız. Milletimiz adına buradayız. Vatanımıza, milletimize, geleceğimize kastedenlerden hesap sormak için buradayız ve bundan sonra da burada olmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :