Haftanın MVP'si Green

Haftanın MVP'si Green

- İspanya temsilcisi Valencia'nın ABD'li oyun kurucusu Erick Green, THY Avrupa Ligi'nde ikinci haftanın en değerli oyuncusu oldu


İSTANBUL (AA) - THY Avrupa Ligi'nde İspanya ekibi Valencia'nın ABD'li basketbolcusu Erick Green, ikinci haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, Valencia'nın iç sahada Anadolu Efes'i 78-71 mağlup ettiği maçta 33 verimlilik puanıyla oynayan skorer oyun kurucu, ikinci haftada en değerli oyuncu unvanının sahibi oldu.

Karşılaşmayı 24 sayı, 5 ribaunt, ikişer asist ve top çalmayla tamamlayan Green, iki sayılık atışlarda 7'de 5, üç sayılık atışlarda 5'te 3, serbest atışlarda ise 6'da 5 isabetle oynadı.

Litvanya'nın Zalgiris takımından Paulius Jankunas, 36 verimlilik puanı almasına rağmen deplasmanda Rusya temsilcisi Khimki'ye 85-77 yenilmelerinden dolayı en değerli oyuncu sıralamasında ikinci oldu. Litvanyalı basketbolcu, karşılaşmada 24 sayı, 8 ribaunt ve 3 asistlik performans sergiledi.

Khimki'den Thomas Robinson ise 28 verimlilik puanıyla haftanın en değerli üçüncü oyuncusu oldu. ABD'li basketbolcu, Zalgiris karşısında galip geldikleri maçı 19 sayı, 10 ribaunt ve 4 blokla tamamladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :