Hadim MYO’dan Resim Sergisi ve Fidan Dikimi

Hadim MYO’dan Resim Sergisi ve Fidan Dikimi

Selçuk Üniversitesi Hadim Meslek Yüksekokulu tarafından resim sergisi ve fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Hadim MYO öğrencilerinin hazırladığı yağlı boya, karakalem ve çeşitli el sanatlarından oluşan karma serginin açılışını Hadim Kaymakamı Mustafa Berk Çelik, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Okul Müdürü Ertuğrul Karataş, AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran yaptı.  
Okul binasında açılan sergide Kaymakam Çelik ile Başkan Hadimioğlu’nun kara kalem çizimi portre resimleri yoğun ilgi gördü. Başkan Hadimioğlu resmini görünce şaşırdığını söyledi. Resmi yapan öğrenciye teşekkür eden Hadimioğlu, tabloyu beğendiğini dile getirdi.
Resim sergisi açılışının ardından Hadim Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve Hadim Orman İşletme Şefliğinin destek verdiği orman dikimi etkiliğine geçildi. 
Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Ertuğrul Karataş, okul kampüsündeki yeşil alanının artırılması ve doğa bilincinin yaygınlaştırılması için böyle bir etkinlik düzenlendiğini söyledi. Öğrencilerin etkinliğe sahip çıkarak yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Karataş, “Kampüs sahamız içine 200 Sedir ve Karaçam fidanını toprakla buluşturduk. Amacımız öğrencilerin çevreye duyarlılığını artırarak farkındalık kazandırmaktı. Öğrencilerimiz etkinliği sahiplenerek canla başla çaba gösterdi. Etkinliğimize ilçe kaymakamımız sayın Mustafa Berk Çelik, belediye başkanımız sayın Ahmet Hadimioğlu, ilçe başkanımız Saffet Duran ile çeşitli kurum ve daire amirlerinin katılımı ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim.” dedi. Kaymakam Çelik, Başkan Hadimioğlu ve okul müdürü Karataş birer adet sedir fidanı dikerek etkinliği tamamladırlar.

hadim-myo’dan-resim-sergisi--(1).jpg

hadim-myo’dan-resim-sergisi--(3).jpg

hadim-myo’dan-resim-sergisi--(5).jpg