Hacılar'da vatandaşlara fidan dağıtıldı

Hacılar'da vatandaşlara fidan dağıtıldı

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesi tarafından vatandaşlara 800 çam fidanı dağıtıldı.Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesi tarafından vatandaşlara 800 çam fidanı dağıtıldı.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ağaçlandırma kampanyası çerçevesinde Hacılar'da bu zamana kadar 20 bin fidanın toprakla buluşturulduğunu belirtti.

Doğayı korumak ve Hacılar'ın daha da yeşil bir bölge olması için 800 fidanının daha dağıtımını gerçekleştirdiklerini aktaran Özdoğan, açıklamasına şöyle devam etti:

"Daha yeşil bir Hacılar için 800 çam fidanını hemşehrilerimize dağıttık. İnşallah bizler de daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de hem dağıtacağız hem de park ve bahçeler müdürlüğünün belirlediği alanlara fidan dikimine devam edeceğiz. Önceki dönemde dikimini sağladığımız 20 bin fidana ilaveten binlerce fidanı daha toprakla buluşturacağız. Daha yeşil bir Hacılar için durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Mevsimine göre de çam fidanının yanı sıra farklı türlerde fidanlardan da dağıtacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :