Hacı Bayram Camisi'nde Mehmetçik'e "zafer duası"

Hacı Bayram Camisi'nde Mehmetçik'e "zafer duası"

Afrin'e yönelik gerçekleştirilen "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için Hacı Bayram Camisi'nde sabah namazında dua edildi- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş:- "Allahım vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selam

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için Ankara'daki Hacı Bayram Camisi'nde, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılımıyla Mehmetçik'e dua edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlamasının ardından ülke genelindeki din görevlilerine bir mesaj göndererek, tüm camilerde yatsı ve sabah namazlarında Fetih Suresi'nin okunması ve dualar edilmesi talimatını vermişti.

Erbaş, bu kapsamda Hacı Bayram Camisi'nde sabah namazı öncesinde Fetih Suresi'ni okudu.

Daha sonra vaaz kürsüsüne çıkan Erbaş, cemaatle dua etti.

Erbaş, duasında şu ifadeleri kullandı:

"Allahım vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman güvenlik güçlerimizin ve yiğit askerlerimizin dün itibarıyla başlattığı harekatı hayırlı eyle. Şanlı ordumuza nusretinle ve kudretinle yardım eyle. Her türlü fitne ve fesada, hile ve tuzağa karşı bizlere feraset ile basiret ihsan eyle. Birlik ve beraberliğimizi, huzur ve kardeşliğimizi daim ve baki eyle. Bölünüp parçalanmaktan, dağılıp bozulmaktan, tefrikaya düşmekten bizleri muhafaza eyle."

Erbaş, duanın ardından sabah namazını kıldırdı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :