Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Ayşegül Tayyar kaldığı odada ölü bulundu

Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Ayşegül Tayyar kaldığı odada ölü bulundu

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Ayşegül Tayyar, Beytepe Öğrenci Evleri'nde hayatını kaybetti. Üniversite, taziye açıklamasında bulunarak adli ve idari soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Ankara'nın saygın eğitim kurumlarından biri olan Hacettepe Üniversitesi'nde, Beytepe Öğrenci Evleri'nde kalan bir öğrenci, hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde gerçekleşen trajik olay, üniversite camiasını derin bir üzüntüye boğdu.

Olayın merkezinde, Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde okuyan Ayşegül Tayyar bulunuyordu. Genç öğrenci, Beytepe Öğrenci Evleri'nde kaldığı odasında yaşamını yitirdi.

Olay sonrasında Hacettepe Üniversitesi yönetimi, resmi bir açıklama yaparak topluluğu bilgilendirdi.

Üniversitenin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Beytepe Öğrenci Evlerinde kalmakta olan Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğrencisi Ayşegül Tayyar hayatını kaybetmiştir. Sevgili öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve Hacettepe Ailesine başsağlığı diliyoruz. Acı kaybımıza ilişkin adli ve idari soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.