Haber spikerinin Adnan Oktar isyanı! / VİDEO

Haber spikerinin Adnan Oktar isyanı! / VİDEO

Akit TV ana haber spikeri, canlı yayında son günlerin en tartışılan isimlerinden 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar için açtı ağzını yumdu gözünü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adnan Oktar'a gerekli dersi vermesi için çağrıda bulunan Akit TV spikeri, "Gerekli dersi verirsen söz veriyorum gelip elini öpeceğim" dedi.

ERDOĞAN'A ÇAĞRIDA BULUNDU

Canlı yayında masaya vura vura konuşan Akit TV spikeri, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti yöneticileri bu adama bir şey yapmayacak mısınız? Bugün bir anne geldi dakikalarca ağladı. Korkmuyorum, korkmayacağım. Yolumu kesebilirsin. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika'ya kafa tutuyorsun. Ne olur bu adama gerekli dersi ver. Gerekli dersi verirsen söz veriyorum gelip elini öpeceğim. Vallahi, billahi bu adam tehlikeli" ifadelerini kullandı.

"KURBAN OLAYIM TÖVBE ET"

Konuşmasının sonlarında Adnan Oktar'a çağrıda bulunan spiker, "İnsanlara itibar suikastı yaparak şeref ve namuslarıyla oynamaya çalışıyorsun. Yazıktır, günahtır. Yüksek tansiyonun var. Belki bir dakika sonra öleceksin. Kurban olayım tövbe et. Ahirete düzgün git" şeklinde konuştu.