"Hababam Sınıfı" 3 Şubat'ta sahnelenecek

"Hababam Sınıfı" 3 Şubat'ta sahnelenecek

İSTANBUL (AA) - BKM Tiyatro tarafından sahneye konulan "Hababam Sınıfı" adlı müzikli tiyatro oyununun prömiyeri, 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.Konuya...

İSTANBUL (AA) - BKM Tiyatro tarafından sahneye konulan "Hababam Sınıfı" adlı müzikli tiyatro oyununun prömiyeri, 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, yönetmenliğini Murat Karasu'nun üstlendiği oyun, Celal Tak ve Caner Alkaya tarafından, Rıfat Ilgaz'ın 4 kitabından orijinal haline sadık kalınarak oyunlaştırıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karasu, "Özellikle öğrencilerin bir araya geldiği kadroyu genç oyunculardan oluşturduk. Ünlü isimlerden de bir kadro kurulabilirdi ancak bunu yapmayı istemedik. Çünkü bu oyunda eserin kendisi başrol." ifadelerini kullandı.

Kasım ayında provalarına başlanan oyunda Tak ve Alkaya oyuncu olarak da yer alırken Sezai Altekin, Salih Kalyon, Nuri Gökaşan, Beyti Engin, Şebnem Ünaldı, Bucan Ekin Şimşek, Onur Apaydın, Arda Başkan, Harun Reisoğlu, Aykut Yılmaz, Yiğit Yapıcı, Atakan Gökoğlan, Umutcan Vicnelioğlu, Gizem Kandemir, Başak Gümülcinelioğlu, Dilan Demircioğlu ve Başak Özkan rol alıyor.

Eserin müziklerini Tuluğ Tırpan, koreografisini Erdinç Anaz, dekorunu Ethem Özbora, kostümleri ise Nalay Alaylı hazırladı.










AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :