Gwyneth Paltrow yine çok şaşırttı! İnanamayacaksınız

Gwyneth Paltrow yine çok şaşırttı! İnanamayacaksınız

Kadınlara enerji sağlamak ve içlerini temizlemek için buhar tutmalarını öneren Gwyneth Paltrow'ın çılgınlıkları bu kadar değil...

Dünyaca ünlü Coldplay grubunun solisti Chris Martin ve ünlü aktrist Gwyneth Paltrow’un evliliğinden doğan iki çocuğunun da adı ilginç. Musa anlamındaki Moses ve elma anlamına gelen Apple! Paltrow, elma ismini nasıl seçtiklerini şöyle anlatmıştı: ‘İlk hamileliğimde babası ‘bu kızın adı elma olmalı’ demişti ve bu çok hoşuma gitmişti. Gözümde acayip tatlı bir resim canlandı. Elmalar çok tatlıdır, sağlığa faydalıdır ve İncil’de geçer’ demişti. Musa ise, Martin’in eski karısı hakkında 2003’te kaleme aldığı bir şarkı aslında. Şarkıda ‘Senin benim üzerimdeki gücün, Musa’nın denizler üzerindeki gücü gibi’ sözleri geçiyordu.

GWYNETH PALTROW KİMDİR?

28 Eylül 1972 tarihinde Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya geldi. Yapımcı - yönetmen Bruce Paltrow ve oyuncu Blythe Danner'in kızı olan Gwyneth Paltrow kendisi gibi oyuncu olan Katherine Moennig'in kuzenidir.

New York'taki Spence School'un ardından bir dönem University of California at SantaBarbara'ya devam etti ardından okulu bıraktı.

Gwyneth Paltrow, 1991 yılında Shout isimli filmle oyunculuk kariyerine başladı. Aynı yıl Steven Spielberg’in, Kanca adlı filminde Genç Wendy’yi canlandırdı ve ismini duyurmaya başladı.

Dennis Quaid, Meg Ryan ve James Caan ile birlikte oynadığı Flesh and Bone (1993) adlı filmle yıldızı parlayan Paltrow, daha sonra Malice (1993), Jefferson in Paris, Yedi (1995) ve Emma’da (1996) rol aldı.

1998yılında Aşık Shakespeare’deki rolüyle, "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Altın Küre ve Oscar ödüllerini kazandı.