Güzide Çipan, Veli Karademir için suç duyurusunda bulundu

Güzide Çipan, Veli Karademir için suç duyurusunda bulundu

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, Demokratik Sol Parti (DSP) Konya İl Başkanı Veli Karademir’e suç duyurusunda bulundu

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, Konya’da bir yerel televizyon kanalının yaptığı programa katılarak ve MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında konuşan DSP Konya İl Başkanı Veli Karademir’e suç duyurusunda bulundu. Konya Adalet Sarayı Müracaat Savcılığı önünde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte açıklama yapan Başkan Çipan, “Demokratik Sol Parti (DSP) Konya İl Başkanı sıfatı kullanan Veli Karademir, katıldığı bir televizyon programında, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, Liderimiz, Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey hakkında, ağır itham, iftira ve hakaretlerde bulunmuştur. Artık adını bile hatırlamakta zorlandığımız bir partinin, il başkanı ünvanı ile konuşan kişinin, gerekçelerinin derinlerde olduğunu düşündüğüm sözleri ve saldırgan tutumu hiç bir aklı selim siyasetçi ve Türk Milletinin hiç bir ferdi tarafından kabul edilebilir değildir” dedi.

resim65453.jpeg

cipan-suc-duyurusunda--(3).jpeg

KİMDEN ALDIĞINI AÇIKLASIN

Veli Kandemir’in program boyunca Bahçeli hakkında gizli belgelere sahip olduğunu söylemesi üzerin Başkan Çipan bu belgelerin neler olduğunu ve kimden aldığını açıklamasını istedi. Çipan, açıklamasına şu şekilde devam etti: “Kendisinin gizli saklı bilgilere sahip olduğu, bir çok şey bilip açıklayamayacağı ifadeleriyle kendisine imaj çizen Veli Kardemir, en başta bu bilgileri, sonra da bu bilgilere nasıl ulaştığını açıklamak zorundadır. Eğer vahiy aldığını iddia eden bir meczup değilse, hangi kaynaklardan beslendiğini merak etmekteyim. Mensubu olmaktan şeref duyduğumuz partimizin genel başkanı, aynı davada, aynı ülküde, aynı yolda ardı sıra yürüdüğümüz, yolbaşçımız, Liderimiz hakkında yapılan bu iftiraların, ithamların ve diğer suç unsurlarının incelenerek gerekli hukuki ve cezai işlemlerin yapılması için Cumhuriyet Savcılığımıza Müracaatta bulundum. Yüce Türk Milletinin, Kamunun ve Partililerimizin vicdanında karşılık bulabilecek bir hukuki süreç olacağını düşünmekteyim. Liderimizin kişilik haklarına yapılan saldırının karşılığını bulması için Yüce Türk adaletine güveniyoruz”

Servet R. Çolak – Memleket

cipan-suc-duyurusunda--(4).jpeg