Güzel'in ailesine başsağlığı ziyaretleri

Güzel'in ailesine başsağlığı ziyaretleri

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu:- "28 Şubat sürecinde o dik duruşunu da hiçbir zaman unutmayacağız. O zaman kendisinin duruşmalarına katılırdım ve o zor şartlarda bile görüşünden düşüncelerinden hiç taviz vermezdi. O dik duruşu, her zaman sergilerdi"

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "28 Şubat sürecinde o dik duruşunu da hiçbir zaman unutmayacağız. O zaman kendisinin duruşmalarına katılırdım ve o zor şartlarda bile görüşünden düşüncelerinden hiç taviz vermezdi. O dik duruşu, her zaman sergilerdi." dedi.

Çavuşoğlu, tedavi gördüğü Güven Hastanesi'nde hayatını kaybeden eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'in ailesine başsağlığı diledi.

Hastaneden ayrılırken basın mensuplarına açıklamada bulunan Çavuşoğlu, "Hasan Celal Güzel'i ailecek uzun zamandır tanıyoruz. Kendisinin bu memlekete yaptığı hizmetleri her zaman şükranla, saygıyla yad edeceğiz. Özellikle 28 Şubat sürecinde o dik duruşunu da hiçbir zaman unutmayacağız. O zaman kendisinin duruşmalarına katılırdım ve o zor şartlarda bile görüşünden, düşüncelerinden hiç taviz vermezdi. O dik duruşu, her zaman sergilerdi." ifadelerini kullandı.

Güzel'in rahatsızlığına rağmen dergisini çıkarmak, toplantılar ve paneller düzenlemek için gece gündüz çalıştığını dile getiren Çavuşoğlu, "Sık sık bizi de ziyaret ederdi, kendisine de elimizden gelen desteği veriyorduk. En son dergisi için benden bir yazı istemişti. Onu hazırlıyorduk, Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun. Ailesine bir kere daha sabırlar diliyorum." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :