Güvenlik güçlerine tebrik kartı

Güvenlik güçlerine tebrik kartı

Nevşehir Valisi Aktaş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görev yapan güvenlik güçlerine bayram dolayısıyla tebrik kartı gönderdi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’den, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görevli güvenlik güçlerine bayram için kartpostal gönderilmeye başlandı.

PTT Genel Müdürlüğünün, Ramazan Bayramı'nı kutlamak ve birliktelik ruhunu güçlendirmek amacıyla hazırladığı "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" adlı kampanya kapsamında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Alkaya kart gönderdi.

PTT Nevşehir merkez şubesine gelen Nevşehir Valisi Aktaş ve İl Jandarma Komutanı Alkaya, güvenlik güçlerinin operasyonlarda çekilmiş fotoğraflarının bulunduğu kartpostallara duygu ve düşüncelerini yazarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki karakola gönderdi.

Vali Aktaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kampanya ile vatan savunmasında ülkeyi koruyan askerlere, yanlarında olduklarını hissettirmek istediklerin söyledi.

Doğu ve Güneydoğuda askerlerin zor şartlar altında görev yaptığını ve morale ihtiyaçları olduğunu belirten Aktaş, "Tüm vatandaşlarımızı bu duyarlı kampanyaya katılmaya davet ediyorum." dedi.

Nevşehir PTT Baş Müdürü Bülent Uğurtepe ise, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak istediklerini kaydetti.

Bu kapsamda kampanyanın Ramazan Bayramını kapsayacak şekilde düzenlendiğini anlatan Uğurtepe, "Vatandaşlarımızın tebrik kartı göndermek istedikleri güvenlik güçlerimizin görev yerleri ile ilgili olarak illerde belirlenen 127 polis ve jandarma karakolunun listesi PTT şubeleri kabul gişelerinde bulunmaktadır." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :