Güven: Çıkışımızı sürdüreceğiz

Güven: Çıkışımızı sürdüreceğiz

Konya Anadolu Selçukspor kulüp başkanı Önder Sami Güven Yeni Malatyaspor karşısında şansız olduklarını ancak yakaladıkları çıkışı sürdüreceklerini ifade etti.

Konya Anadolu Selçukspor Başkanı Önder Sami Güven “Karşılaşma boyunca gösterilen mücadelenin karşılığı galibiyet olmalıydı. Maç içinde yaşadığımız şanssızlıklar neticesinde beraberlikle yetindik. Ancak yakaladığımız iyi bir çıkış var ve takımımızın bu çıkışı sürdüreceğinden hiç kuşkumuz yok” dedi.

Grubun güçlü takımlarından bir tanesi ile oynadıklarını ve galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu kaydeden Güven, “Karşılaşmaya iyi başlayan takımımız ilk yarıyı rakibe pozisyon vermeden tamamladı. Yakaladığı pozisyonlardan bir tanesinde de futbolcumuzun ceza alanı içinde düşürülmesi ile penaltı kazanarak golü buldu. Genelinde iyi oynadığımız karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün oynayan takımımız galibiyete daha yakın olan taraftı. Rakibimizin ikinci yarının hemen başında on kişi kalması da bizim için bir fırsattı. Geriye dönüp baktığımız zaman kaydedilen mesafe elbette ki çok önemli. Sahada yılmayan, son dakikaya kadar galibiyeti kovalayan, kolay kolay pes etmeyen bir takımımız var. Karşılaşma boyunca gösterilen mücadelenin karşılığı galibiyet olmalıydı. Maç içinde yaşadığımız şanssızlıklar neticesinde beraberlikle yetindik. Kaçan penaltı, direkten dönen top galibiyet almamızı engelledi. Ancak yakaladığımız iyi bir çıkış var. Takımımızın bu çıkışı sürdüreceğinden hiç kuşkumuz yok. Şampiyonluk adaylarından bir tanesi ile oynamamıza rağmen kaçan galibiyete üzülen taraf biziz. Ama kayıp olarak düşündüğümüz puanların telafisi mutlaka yapılacaktır. Futbolcularımızın sahada iyi niyetli mücadelesinden, rakibiyle uğraşmadan sadece futbolu ile gündeme gelmesinden, teknik heyetimizin çalışma gayretinden memnunuz. Onların yakaladıkları bu çıkışı sürdürüp ilerleyen haftalarda daha üst sıralarda yer alarak, taraftarlarımıza daha güzel futbol izlettirip iyi neticeler alacağını biliyoruz. Önümüzde zorlu bir Hacettepe deplasmanı var. Hazırlıklarımız başlıyor ve futbolcularımızın deplasmandan galibiyetle dönerek çıkışlarına devam edeceklerine inanıyoruz” şeklinde konuştu.