Gürün'de doğalgaz çalışmaları

Gürün'de doğalgaz çalışmaları

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinin doğalgaza kavuşturulması için başlatılan çalışmalar kapsamında belediyede çalışan 90 personel abonelik başvurusunda...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinin doğalgaza kavuşturulması için başlatılan çalışmalar kapsamında belediyede çalışan 90 personel abonelik başvurusunda bulundu.

Merkez nüfusu 10 binin üzerindeki ilçelere doğalgaz ulaştırılmasını sağlamak amacıyla Gürün'de başlatılan çalışmalar kapsamında Gürün Belediyesinde görev yapan işçi ve memurlardan oluşan 90 kişi, Ziraat Bankası BOTAŞ hesabına 335 lira abone bedelini yatırdı. 

Gürün'e doğalgaz gelmesi için gerekli olan elektrik abone sayısının yüzde 60 oranına ulaşılması için üzerine düşen görevi yapan belediye personeline duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, "Güzel ilçemizi kalkındırmak, Gürün'ü daha güzel günlere taşımak için gecesini gündüzüne katan personelimiz, bu fedakarlığını doğalgazın ilçemize gelmesi noktasında da ortaya koymuştur" dedi. 

Belediye personeline teşekkür eden Çiftçi, şunları kaydetti:

"Personelimiz bu konuya ne kadar duyarlı olduğunu ispatlamış ve bizleri de gururlandırmıştır. Göstermiş oldukları bu ulvi davranıştan ötürü kıymetli personelimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaptığımız tüm çalışmalarda tek hedefimiz ve gayemiz Gürün'ü daha güzel günlere taşımaktır. Bu bağlamda doğalgaz abone ücretlerinin yatırılabileceği son tarih olan 30 Kasım 2015'e kadar vatandaşlarımızdan bu konuya gerekli hassasiyeti göstermelerini bir kez daha önemle rica ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı