Gürün Belediye Başkanı Çiftçi, çalışmaları yerinde inceledi

Gürün Belediye Başkanı Çiftçi, çalışmaları yerinde inceledi

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Çiftçi, Fen İşleri...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Çiftçi, Fen İşleri Müdürlüğünce Yassıcatepe, Karayar, Karatepe, Işıtan ve Pınarönü mahallelerindeki sürdürülen çalışmaları inceledi.

Her zaman insan odaklı hizmet üretmenin gayreti içinde olduklarını belirten Çiftçi, "Bu güzel ilçemiz ve insanımız için ne yapsak azdır. Tek amacımız ve en büyük hedefimiz Gürün'e hizmetin en iyisini sunmaktır" dedi.

Çiftçi, son iki hafta içerisinde yürütülen çalışmalarda 8 bin metrekare parke taşı döşenip, 500 metreküp taş duvar örüldüğünü aktararak, "Her zaman söylediğimiz gibi ilçemiz ve hemşehrilerimiz, hizmetin en iyisine layıktır. Çalışmalarımız halkımızın beklentileri doğrultusunda sürekli artarak devam edecektir. Biz de hemşehrilerimize layık olmak ve ilçemizi daha güzel günlere taşımak için büyük gayret gösteriyoruz" diye konuştu. 

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı