Gürültü kavgasında 8 yaşındaki çocuk silahla yaralandı

Gürültü kavgasında 8 yaşındaki çocuk silahla yaralandı

Antalya'da tadilat yüzünden çıkan tartışmada komşusunu ve bir kız çocuğunu tabanca ile ateş ederek yaralayan ve polis ekiplerine konteyner içerisinde uzun süre silah arattıran şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kepez ilçesinin Ulus Mahallesi'nde dün saat 13.00 sıralarında yaşanan üzücü olayda, bir evin tadilatı sırasında çıkan sesler nedeniyle komşular arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yılmaz S., bu kavga sırasında yanında bulunan silahı kullanarak ateş etmeye başladı. Olay sonucunda, Ali Çağır F. ve okuldan eve dönen 8 yaşındaki Sinem U. kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı. Ayrıca, Muhammet Muammer F. da kavganın ardından darp sonucu yaralandı.

Olayın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonucu, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve daha sonra Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine nakledildi. Yaralıların durumları hakkında iyi haberler geldi.

Olay sonrası, tarafların yakınları arasında da tartışmalar yaşandı, ancak polis ekipleri tarafından müdahale edilerek olay sonlandırıldı.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan Yılmaz S.'yi bulmak için araştırmalar yürüttü. Yapılan araştırmalar sonucu, şahsın yakınlarda bulunan bir petshop içerisinde saklandığı tespit edildi. Yılmaz S. gözaltına alındığında olayda kullandığı silahı çöp kovasına attığını itiraf etti. Polis ekipleri uzun süre çöp konteyner içerisinde silahı aradı, ancak bulamadı. Daha sonra Yılmaz S., silahı petshop içerisinde sakladığını söyleyerek polislere gösterdi. Silah emniyet altına alındı ve Yılmaz S. polis merkezine götürüldü. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın ardından, yaralanan 8 yaşındaki kızın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.