Gürsel Tekin pişkinlikte sınır tanımıyor

Gürsel Tekin pişkinlikte sınır tanımıyor

8 Haziran sabahı özgür medyaya el koyacaklarını açıklayan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Fuatavni tarafından ortaya atılan “muhalif medyaya el konulacak” yalanı üzerine yeniden sahneye çıktı.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin yine bir skandalla adını duyurmayı başardı. 8 Haziran sabahı özgür medyaya el koyacaklarını açıklayan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Fuatavni tarafından ortaya atılan "muhalif medyaya el konulacak" yalanı üzerine yeniden sahneye çıktı. Yine basın toplantısı düzenleyen Gürsel Tekin "Fetullahçı medyaya dokundurtmayız" şeklinde açıklamalar yapması sosyal medyada "Pişkin Gürsel" yorumlarına neden oldu.

FETÖ VE PKK MEDYASINA DOKUNDURMAM!

Fetullah Gülen'in sosyal medyadaki tetikçisi Fuatavni'nin Twitter'dan başlattığı bir yalan kampanyası üzerine sahneye çıkan Gürsel Tekin, bir trolün saçmalıkları üzerinden ciddi ciddi siyasi yorum yaptı. ""Çok kolay değildir. O zaman şöyle yapsınlar, CHP'yi, MHP'yi, HDP'yi de basını da kapatsınlar, oh ne güzel otomatikman oldun başkan kardeşim' diyen Gürsel Tekin sosyal medyada alay konusu oldu.

GÜRSEL TEKİN NE DEMİŞTİ:

Bugün "FETÖ medyasına dokundurmam" diyen Gürsel Tekin 7 Haziran seçimleri öncesinde özgür medyaya ve işadamlarının mal varlığına el koyacaklarını açıklamıştı.

İşte o açıklama:

"Şimdi de Kılıçdaroğlu için yazıyorlar. Kılıçdaroğlu cam gibidir. Ama Davutoğlu'na AKP'lilere bakın nedene bakarsanız bakın kirliliği görürsünüz. 8-9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır. Sadece el mi koyacağım, buna bulaşmış bütün iş adamlarından hesabını soracağız."


(Sabah)