Güreş: Genç Erkekler Grekoromen Grup Yarışmaları

Güreş: Genç Erkekler Grekoromen Grup Yarışmaları

Adıyaman'da düzenlenen grup müsabakalarında, 13 ilden 194 sporcu mücadele ediyor

ADIYAMAN (AA) -  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Genç Erkekler Grekoromen Grup yarışmaları müsabakaları Adıyaman'da başladı.

Cumhuriyet Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara 13 ilden 194 sporcu katıldı.

Genç Erkekler Grekoromen Grup kategorisinde 3 gün sürecek müsabakalarda dereceye giren sporcular, Türkiye şampiyonasında mücadele edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adıyaman’da spor anlamında büyük organizasyonların gerçekleştirildiğini ifade etti.

Gerek bölgesel gerekse ulusal organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını anlatan Bağcı, Adıyaman'ın spor alanındaki yerini her geçen gün biraz daha güçlendirdiklerini dile getirdi.

Gerçekleştirilen her farklı spor organizasyonu ile sporcuların profesyonel olma yolunda daha azimli bir çalışma temposu içerisine girdiğine dikkat çeken Bağcı, "Bu hafta ilimizde 3 gün sürecek olan ve büyük bir çekişme ile devam eden Güreş müsabakalarına katılan tüm illerimizin sporcularına başarılar diliyorum” dedi.

İl Müdürü Bağcı, devam eden güreş grup müsabakalarının ilk gününde kilolarında ilk 4'e giren illere, okullara ve sporculara madalya ve başarı belgelerini takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :