Gürbüz’ün tercihi Fiat oldu

Gürbüz’ün tercihi Fiat oldu

Gürbüz Ecza Deposu, hali hazırda kullanmakta olduğu 7 tane Fiat Linea model aracının 4’ünü, geçtiğimiz gün Koyuncu Fiat Bayii’sinde yeniledi

Gürbüz Ecza Deposu Anonim Şirketi’nin Müdürü Erkut Gürbüz, “Fiat çalışanlarının bizlere karşı sıcak tavırları, araçlarının kullanışlı ve ekonomik olmasından dolayı, tercihimiz Fiat oldu” dedi.

Otomotiv sektörüne sunduğu hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Fiat, bayiileriyle de takdirleri üzerinde topluyor. Gürbüz Ecza Deposu Anonim Şirketi, hali hazırda kullanmakta olduğu 7 tane Fiat Linea aracının 4’ünü, Koyuncu Fiat Bayii’nde yeniledi. Şirketin Müdürü Erkut Gürbüz, her zaman için her konuda Fiat çalışanlarının kendilerine sıcak tavırlar sergilediğini, araçlarının kullanışlı ve gayet ekonomik olduğundan dolayı Fiat’ı sürekli tercih ettiklerini kaydetti. Gürbüz, “7 tane Fiat Linea aracımızdan 3’ünü zaten geçtiğimiz yıl yenilemiştik. Şimdi de geriye kalan 4 tane aracımızı yeniledik. Şirketimiz bünyesinde çalışan diğer servis ve yük taşıyıcı araçlarımız da Fiat’ın Ducato serisinden. Kullandığımız araçların hepsinden memnunuz. Her seferinde Fiat’ı tercih etmemizdeki en büyük sebep, personellerinin bize gösterdikleri ilgiyle birlikte aracın servisi ve bakımında konusunda çok hızlı davranıp, kısa vadede sorunlarımıza çare olmalarıdır” ifadelerini kullandı.  Koyuncu Fiat Bayii Satış Müdürü Emre Çeçen ise amaçlarının müşterilerine ellerinden geldiği ölçüde en iyi hizmeti vermek olduğunu belirterek şöyle dedi: “Bugüne kadar prensipler ve ilkelerimiz doğrultusunda çalıştık. Bundan sonra da aynı hedef doğrultusunda ilerleyeceğiz. Bu kapsamda ticari kaygılardan çok müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Takdir edersiniz ki hizmet sektöründe bulunuyoruz. Dolayısıyla hizmetin en kalitelisini sunarak, sektördeki diğer firmalardan bir adım öteye geçmek istiyoruz.”