Gündüz: Kahraman Ordumuz Muzaffer Olacaktır

Gündüz: Kahraman Ordumuz Muzaffer Olacaktır

Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Orhan Gündüz, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin Bölgesine yönelik başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ile ilgili açıklama yaptı.

 

Başkan Gündüz’ün Birlik Vakfı Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklama şöyle: “Ülkemizin bekasını ilgilendiren iç ve dış tehditleri bertaraf etmek maksadıyla, devletimizin Afrin'de başlatmış olduğu "Zeytin Dalı" Harekatının ordumuzun zaferiyle sonuçlanmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz. Tıpkı, "Fırat Kalkanı" ve diğer bir çok harekatlarda olduğu gibi bu harekatı da kahraman ordumuz muzaffer olarak tamamlayacaktır inşallah.

Yüce milletimiz nice badireler atlattı, devletimiz nice oyunları bozdu, ordumuz nice savaşlardan, Allah'ın izni ve inayetiyle galip geldi. İnşallah bu badireyi de atlatacağız, bu oyunu da bozacağız, bu savaşı da kazanacağız. Millet olarak geleceğe emin adımlarla yürüyecek ve insanlığın muhtaç olduğu adaleti ve huzuru, eskiden olduğu gibi dünyaya yine biz getireceğiz inşallah. Bu hususta devletimize, milletimize ve ordumuza güvenimiz tamdır.

Bu harekatın icrasında görev alan erinden generaline, en uç komutanından en başkomutanına kadar tüm askerlerimize, tüm bürokrat ve devlet adamlarımıza, istihbarat görevlilerimize, bakanlarımıza, başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunar, dualarımızın onlarla olduğunu bildiririz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin.” Haber Merkezi