Gündüz: "Erdoğan varken kimse başkasına bakmaz"

Gündüz: "Erdoğan varken kimse başkasına bakmaz"

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz ve beraberindeki heyet Memleket'i ziyaret ederek Haber Editörü M. Ali Elmacı'ya çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Emanullah Gündüz, 16 Nisan halk oylamasında 15 il ve 100'ün üzerinde ilçeyi ziyaret ederek evet oyu için çalıştıklarını ifade ederek son günlerde partilerde yaşanan süreç için de "Türkiye'de iktidar değil muhalefet sorunu var" dedi.

"MİLLET GELECEĞİ İÇİN EVET DEDİ"

Yeni Dünya Partisi olarak Türkiye'nin geleceğine hazırlandıklarını ifade eden Gündüz, "16 Nisan'da ülke olarak geleceğimiz oyladık. Biz de 15 il ve 100'ün üzerinde ilçede vatandaşlarımızı ziyaret ederek ülkemizin geleceği için 'evet' oyu istedik. Hamdolsun ki istediğimiz oldu ve 16 Nisan'da bu ülkenin yarısından fazlası geleceği için 'evet' dedi" ifadesini kullandı.

"ERDOĞAN VARKEN KİMSE KILIÇDAROĞLU'NUN YÜZÜNE BAKMAZ"

Türkiye'de iktidar değil muhalefet sorusunu olduğunun da altını çizen YDP lideri Gündüz, şunu açıkça söylüyorum ki, bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider varken bu vatandaş ne bana ne de Kılıçdaroğlu'nun yüzüne bile bakmaz. Biz bunun farkındayız ve onun için 2030 hedefi belirledik. Zira hepimiz biliyoruz ki, 15 Temmuz hain darbe girşiminde tankların altına yatan gençlik ruhunu da Tayyip Erdoğan yetiştirdi. Dolayısıyla muhalefet partileri 'muhalefet' kavramının anlamını değiştirerek vatandaşı suçlamak yerine kendilerini değiştirsinler diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren M. Ali Elmacı da Emanullah Gündüz ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan ziyarette Genel Sekreter Adnan Düzgün ve MKYK Üyesi Oktay Tezcan da yer aldı.

m.-ali--(1).jpg