GÜNDEM / 27 Ağustos 2016

GÜNDEM / 27 Ağustos 2016

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşkü'nde Bosna-Hersek Başkanlık Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile ayrı ayrı görüşecek.

- Erdoğan, Tarabya Köşkün'de Pakistan Pencap Eyalet Başbakanı Şahbaz Şerif’i kabul edecek.

(İstanbul/12.30/14.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Ofis'te Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif'i ve Türk Konseyi Genel Sekreteri Ramil Hasanov'u ayrı ayrı kabul edecek.

(İstanbul/12.30/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merzifon Belediyesi toplu açılış ve temel atma törenine iştirak edecek.

(Amasya/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki terör tehditlerine karşı yürütülen Cerablus'taki Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, müftülük tarafından gerçekleştirilen Suriye'ye 20 yardım tırının uğurlanması törenine katılacak.

(Kayseri/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)


EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, inovasyon kampı ve konferansına katılacak, Ege Bölgesi Sanayi Odasını ziyaret edecek, sanayicilerle öğle yemeğine katılacak, Valilik ve AK Parti il başkanlığında temaslarda bulunacak.

(İzmir/10.30/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Valiliği, Belediyeyi, AK Parti il başkanlığı ve Petlas Lastik Fabrikasını ziyaret edecek, esnaf bilgilendirme toplantısına katılacak, Ahi Evran-ı Veli Külliyesi'nde inceleme yapacak.

(Kırşehir/11.30/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Valiliği ziyaret edecek, Liman - Hal ve Bekirde köprülü kavşakları ile Aydıncık Gözce ve Aydıncık Belediyesi temel atma törenlerine katılacak, Aydıncık ve Gülnar'da muhtarlarla buluşacak, Gülnar'da 100. Yıl Buluşması programına iştirak edecek, Büyükeceli 4 tüneli inceleyerek şantiyede i̇şçilerle yemek yiyecek.

(Mersin/10.00/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye iç savaşında Fırat nehrinin batısı başta olmak üzere Halep ve Haseke'de yoğunlaşan çatışmalar ile Esed rejimi ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Halep/İdlib/Lazkiye/Haseke) (Fotoğraflı)


KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenen Etnospor Kültür Festivali'ni ziyaret edecek.

(İstanbul/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ülker Sports Arena'da Yunus Emre Enstitüsünce düzenlenen "Türkçe Bayramı" programına katılacak.

(İstanbul/16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa-Adanaspor, Akhisar Belediyespor-Galatasaray, Gaziantepspor-Trabzonspor maçları yapılacak.

(İstanbul/19.30/Manisa/Gaziantep/21.45) (Fotoğraflı)

3- TFF 1. Lig 2. hafta mücadelesinde Eskişehirspor-Şanlıurfaspor, Elazığspor-Boluspor ve Adana Demirspor-Denizlispor maçları yapılacak.

(Eskişehir/19.30/Elazığ/Adana/21.45) (Fotoğraflı)


***


Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.


Haber ve haber operasyonlarıyla ilgili soru ve sorunlarınız için 312 999 29 29 numaralı telefon hattı veya 530 102 88 88 numaralı whatsapp hattından destek masasına ulaşabilirsiniz.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :