GÜNCELLEME - Zonguldak'ta gençler arasındaki kavga

GÜNCELLEME - Zonguldak'ta gençler arasındaki kavga

Olayla ilgili yakalandıktan sonra adli kontrol şartıyla salıverilen ve savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki kavgaya ilişkin adli kontrol şartıyla salıverilen ve savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Merkez Camisi önünde 8 Aralık'ta iki grup arasında çıkan kavga nedeniyle "kasten yaralama" ve "konut dokunulmazlığı ihlali" suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları hakimlikçe 11 Aralık'ta adli kontrol şartıyla serbest bırakılan E.K. (31), M.Ç. (41), C.Y. (32) ve M.Y. (31) hakkında Alaplı Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan itiraz üzerine yakalama kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

- Olay

8 Aralık'ta ilçe merkezindeki Merkez Camisi önünde M.A. (17), A.Ç. (17) ve C.A (16) ile A.U (17), Ö.U. (16) ve Y.Y. (18) arasında tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine M.A, A.Ç. ve C.A, diğer grup tarafından darbedilmişti. Darbedilenlerin yakınları, daha sonra bir kahvehane önünde oturan Y.Y. ile arkadaşları B.S. (15) ve E.Y'ye (21) saldırmış, Ereğli ve Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra kahvehanede bulunan vatandaşların araya girmesiyle kavga büyümeden önlenmişti.

Olayla ilgili gözaltına alınan 26 şüpheliden B.A, Y.E.Y, E.A. ve İ.K, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, 22 kişi ise adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :