GÜNCELLEME - Samsun'da polisin bıçaklanması

GÜNCELLEME - Samsun'da polisin bıçaklanması

Bir polisi bıçakla, bir polisi darp sonucu yaralayan şüphelinin, savcılık talimatıyla gönderildiği Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde kurul tarafından yatışı yapıldıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde polis memurlarını bıçakla ve darp sonucu yaralayan şüphelinin, savcılık talimatıyla gönderildiği Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde kurul tarafından yatışı yapıldı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından polis memurlarını yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan S.Ş. ile bu kişiyi bıçakla yaraladığı öne sürülen B.Ş'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

B.Ş, savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. S.Ş. ise sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilmesi sırasında elleri kelepçeli olduğu için zanlıya polis memurunun su içirmesi dikkati çekti.

Zanlı, Cumhuriyet Savcısı tarafından akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastane kurulu şüphelinin sağlık durumunun incelenmesi için yatışına karar verdi.

Öte yandan bıçakla yaralanan polis memuru Y.K. ve darp sonucu yaralanan M.H'nin, Gazi Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

Samsun'da dün, şüpheli bir kişinin gezdiği ihbarı üzerine polis ekiplerinin üstünü aramak istediği S.Ş, bıçakla polis memurlarından Y.K'yi yüzünden, M.H'yi ise darp sonucu yaralamıştı. İhbarı yapan ve şüpheliyi takip eden B.Ş. de S.Ş'yi, elinden aldığı bıçakla bacağından yaralamıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :